Engedd Meg, Hogy Bemutatkozzam!

Szia! Engem Bónyai Péternek hívnak! Nagyon örülök, hogy találkozhatunk, így az éteren keresztül. Gondolom, hogy azért Bónyai Péter Siker története siker Siker Történet orsi peti 0488 e1472713756967kattintottál az oldalamra, mert te is fejlődésről, sikerről, anyagi  függetlenségről, boldog életről, szabadságról álmodozol, igaz? Jól gondolom? Ha így van, akkor még rengetegszer fogunk találkozni. Először csak így a weboldalon, aztán élő videókon keresztül, és remélhetőleg nemsokára személyesen is. Ha te is tanulni, fejlődni szeretnél, elérni az álmaidat az életben, akkor nagyon hasonlóak vagyunk és rengeteg közös témánk lesz 🙂

Hogyan Született Meg Ez Az Oldal?

Pár évvel ezelőtt elhatároztam, hogy megváltoztatom az életemet, mivel nem alakultak túl fényesen a dolgok. Rengeteget tanulmányoztam a különböző üzleteket, vállalkozásokat, sikert, boldogságot, magabiztosságot, megfelelő gondolkodást stb… Szinte függővé váltam! Egyik könyv után olvastam a másikat. Egyre jobban kezdett bennem kirajzolódni a siker titka. Bónyai Péter Siker története siker Siker Történet DSC 7766 e1472713996679Elkezdtem alkalmazni a tanultakat és az életem viszonylag rövid idő alatt 180 fokos fordulatot vett. Kukásból cégtulajdonos lettem. Miután elértem a céljaimat az életben, elhatároztam, hogy ezeket az ismereteket továbbadom másoknak is, hiszen olyan sok ember szeretne jobb életet magának, csak nem tudjak hogyan. Ebben segítek én az embereknek, és ha te is nyitott vagy, akkor neked is. Ennek eredményeképpen jött létre ez az oldal is és a rengeteg videó amit majd látni fogsz rólam. Na de engedd meg, hogy elmeséljem a saját történetemet.

Szeretném, hogy jobban megismerj, mert rengeteget fogunk még találkozni.

Íme a Saját Történetem:

Kezdjük a legelején. Általános iskola. Életem első csatatere 🙂 Rengeteg harcot vívtam ott meg, ugyanis nagyon rossz tanuló voltam. Minden évben a bukás szélén álltam, és folyamatosan a kettesért küzdöttem. A szokásos matek, fizika, német, kémia. Ha te is rossz tanuló voltál, akkor pontosan tudod, hogy miről beszélek, igaz? A legrosszabb az volt, hogy a tanárok biztatás helyett olyanokat mondtak, hogy én hülye vagyok, nem lesz belőlem senki, soha nem leszek sikeres… Ezek a kijelentések nagyon mély nyomot hagytak bennem 12-13 évesen. Annyit hallottam őket, hogy elhittem őket. 25 éves koromig abban a hitben voltam, hogy én semmirekellő vagyok, és ne is próbáljak meg semmit elérni, mert úgysem fog sikerülni. De volt egy bökkenő. Már nagyon fiatalon szép dolgokról álmodtam. Luxus ház, drága autó, szép öltönyök, szép feleség, siker, gazdagság, szabadság, egészség, boldogság… De fogalmam sem volt, hogyan érjem el ezeket a dolgokat, hisz belőlem “soha nem lesz sikeres ember.” Ismerős helyzet, amikor csakis a célokra tudsz gondolni? Azokkal a gondolatokkal kelsz és fekszel?

A Harc Nem Ért Véget!

Nagy nehezen átrugdostak az általános iskolán, majd jött a szakközép, ahol fűtéstechnikát tanultam. A helyzet ott sem volt Bónyai Péter Siker története siker Siker Történet orsi peti 0302 2 e1472714168310semmivel jobb. A harc a túlélésért tovább folytatódott. A középiskola vége fele némi fejlődést véltem felfedezni, ami elegendő volt arra, hogy leérettségizzek. Volt ám öröm 🙂 Miután elvégeztem a tanulmányaimat, alig vártam, hogy dolgozhassak, mivel el akartam érni a céljaimat. Minimálbéres fizetéssel elkezdtem építeni a karrieremet. Hamar rájöttem, ha továbbra is így emelkedik a fizetésem, akkor 3846 év múlva megvehetem magamnak a luxusautómat 🙂 Ezután elkezdtem munkahelyeket változtatni, hogy minél előbb emelkedjen a fizetésem. Sajnos ez a módszer sem vált be. Ezután elhatároztam, hogy külföldre megyek, majd ott sokkal könnyebb lesz és két, három év alatt gazdag leszek. 2 év után még mindig csak segédmunkás voltam és megélhetésért küzdöttem. Kitaláltuk páran magyarok, hogy társulunk és csinálunk egy vállalkozást, ahol majd jól megszedjük magunkat. Be sem fejeztük a második munkát, már nekiálltak hazudni nekem, aztán átvertek, lehúztak… Ismerős a helyzet neked is? Nagyon magam alatt voltam, hisz minden energiámat ebbe a vállalkozásba fektettem. Olyan sokat vártam tőle, és semmi sem lett belőle. Pénztelenül, tervek és szaktudást nélkül, jövedelem és munka nélkül kellett valahogy kimásznom a gödörből. Több hónapon át próbálkoztam, és a folyamatos kudarc szinte teljesen felemésztett. Annyira elfogyott a pénzem, hogy majdnem az utcára kerültem, mivel nem volt pénzem fizetni a lakbért. Abban az időben rengeteget sírtam és kezdtem nagyon mély depresszióba esni. Világvége hangulatom volt és teljesen padlón voltam. Remélem te nem voltál, hasonló helyzetben. Vagy igen?

Az Elhatározás, Ami Mindent Megváltoztatott!Bónyai Péter Siker története siker Siker Történet DSCN6986 e1472714264962

Tudtam, hogy életem legmélyebb pontjára süllyedtem. Azzal is tisztában voltam, hogy innét csak felfele vezethet az út. Elkezdtem interneten segítség után kutatni. Minden egyes tréner, guru azt harsogta, hogy a siker tanulható. Gondolhatod mennyire hittem ebben… Arról beszélt mindenki, hogy állj neki olvasni, és sikeres leszel . Azt gondoltam magamban, hogy ez mekkora baromság… De gondoltam, hogy adok neki egy esélyt és én is nekiállok olvasni. Utoljára az Egri Csillagokat olvastam, azt is negyedénél feladtam, inkább kikölcsönöztem videokazettán 🙂

Megvásároltam életem első személyiségfejlesztő könyvét, aminek az volt a címe, hogy A Titok. Elkezdtem olvasni, és amikor végeztem vele, semmi nem történt 🙂 Elolvastam egy könyvet, aztán még egyet. Majd még egyet, aztán egy újabbat. Elkezdtem feljegyezni a jobbnál jobb technikákat. Vizualizáció, meditáció, célok kitűzése, leírása, álom tábla… Időm az volt annyi mint a tenger, hisz nem dolgoztam. Teljes munkaidőben olvastam és csináltam a gyakorlatokat. Aztán egyszer csak csörgött a telefonom. A kiküldött 548 önéletrajzból, egy valaki felhívott és állásinterjúra hívott. Méghozzá egy fűtéstechnikai céghez. Kiderült, hogy 30-40-en pályáztak az állásra, amit én nyertem meg. Végre elkezdhettem tanulni egy Bónyai Péter Siker története siker Siker Történet DSC 7752 e1472714521464szakmát, végre fejlődhettem és végre tartoztam valahova. Munka mellett ugyan úgy folytattam a személyiségfejlesztést és az olvasást. Akkor ezt még nem tudtam, hogy ezek az eredmények a tanultaknak köszönhetőek. Mondtam ugye, hogy mennyire szkeptikus voltam? Másfél év alatt elértem az álom fizetésemet és nagyon boldog voltam. Új autó, új motor, luxus nyaralás… Nagykanállal habzsoltam az életet. Azt hittem, hogy onnét fogok nyugdíjba menni, annyira jól éreztem magam. Egy dolgot azonban elfelejtettem. Azt, hogy azok a bizonyos láthatatlan erők továbbra is működnek, még akkor is, ha én nem tudtam róluk. Azoknak az energiáknak köszönhetően folyamatosan fejlődtem mindaddig, amíg be nem hívtak az irodába és ki nem rúgtak. Micsoda??? Jól hallottad! 2009-ben karácsony előtt 5 nappal elveszítettem a munkámat. Voltál már ilyen helyzetben? Veszítetted már el a munkádat?

Életem Legmélyebb Pontja!

Mindenféle indok nélkül kitettek az utcára. Kivitelezési vezető voltam annál a cégnél. Oda vittem 8 embert, akiket én irányítottam, és nagyban hozzá járultam, hogy a cég nemhogy megduplázza, hanem megtriplázza a bevételét. Szóval megint padlóra kerültem, de ezúttal nagyobb volt a baj. Alig volt félretett pénzem, mivel nem gondoltam volna, hogy ez ismét megismétlődhet velem. Életem legmélyebb pontjára zuhantam és fogalmam sem volt, hogy mihez kezdjek. Sírtam, sírtam és másokat hibáztattam. Mivel jött a január, szinte lehetetlen volt munkát találni. Bónyai Péter siker története siker Siker Történet 049 e1466364054132Hasonlóan jó munkát szerettem volna ismét, és meg is pályáztam az össze létező állást. De semmi… Aztán egyre lejjebb és lejjebb raktam a mércét. Közben teltek múltak a hónapok és semmi munka nem volt a láthatáron. Már egy pizzafutás munkának is örültem volna, mivel a félretett pénzem kezdett elfogyni. Mindenemet eladtam amit csak tudtam, de hamarosan teljesen kifogytam. Szinte ennivalóra sem volt pénzem. Rengeteget szenvedtem ebben az időben és nem értettem, hogy ez miért történik velem. Egyetlen egy munka volt elérhető abban az időben. Egy olyan állás, amit senki sem akart csinálni. Hulladékkezelő cégnél kerestek kukásokat. Sajnos elfogyott a pénzem és választanom kellett. Vagy félreteszem a büszkeségem és elmegyek kukásnak, vagy éhen halok.

Azonban volt valami, amire csak sokkal később jöttem rá. Emlékszel amikor azokról a bizonyos láthatatlan erőkről beszéltem, ugye? Ezt én egy szóval úgy hívom, hogy az Univerzum. Az önfejlesztést, meditációt és a vizualizációt továbbra is aktívan gyakoroltam. Ezért sem értettem, hogy miért történt meg velem ugyanaz a szörnyűség. Szóval ezek az erők akkor is működnek, ha megfeledkezel róluk. Folyamatosan alakítják az életedet, ha tudatában vagy, ha nem. Ebben az időben én saját vállalkozásról, cégalapításról, alkalmazottakról álmodoztam. Meditáció alatt kristálytisztán láttam magam előtt azt, hogy elértem mindezen dolgokat. Ekkor még nem tudtam, hogy rossz dolgok néha azért történnek, hogy utána sokkal jobb legyen.

Ismét az a Bizonyos Telefon!Bónyai Péter siker története siker Siker Történet 20150930 1709500 e1466364148203

Szóval két-három hónap megszégyenülés után a kukás cégnél, egyszer csak megcsörrent a telefon. A több száz kiküldött önéletrajz után, egyetlen egy példány a megfelelő helyen landolt. Lehetőséget ajánlottak nekem. De nem alkalmazottakat, hanem alvállalkozókat kerestek. Méghozzá a megújuló energia szektorban, ami amúgy is nagyon vonzott.  Szóval megbíztak egy munkával, majd még egyel. Aztán elindultam felfele a karrier létrán. Két-három év múlva már óriási ipari kivitelezéseket csináltunk, amik presztízsmunkáknak számítottak. Egyre nőtt a hírnevünk, ezzel együtt a cég is. Egyre több emberre volt szükség, amitől újra sikeresnek éreztem magam. Gondolhatod ismét, hogy dagadt a májam. Az élet szép volt, a pénz csak úgy dőlt befele. Boldog voltam és végre úgy éreztem, hogy megérkeztem. Emlékszel, hogy milyen kép lebegett előttem amikor meditáltam? 🙂 Rájöttem, hogy ez a cucc működik. Rájöttem, ha el tudod képzelni, meg is tudod valósítani.

A Rendszer Működik!

Egyre inkább kezdtem hinni ebben a rendszerben, de ismét le akartam tesztelni. Ezúttal a magánéletemen akartam változtatni. Pontosan leírtam, hogy milyen feleséget szeretnék, a legapróbb részletekig. Szőke, vékony, sportos, vicces, okos… Kérd és megadatik 🙂 Pár év múlva összeházasodtam a csodálatos feleségemnek, akire nagyon büszke vagyok. Bónyai Péter Siker története siker Siker Történet DSC 0507 e1472714633301Olyanon vagyunk, mint két tojás. Nem is kívánhatnék tökéletesebb társat. Ő a feleségem, a legjobb barátom és a gyermekem anyukája. Szóval ő a mindenem.

A következő álmom az volt, hogy otthonról dolgozhassak és ne kelljen korán kelnem. A módszer ugyan az volt. Pontosan az, amit korábban leírtam. Egyszer csak jött egy rég nem látott ismerősöm és egy MLM lehetőséget ajánlott nekem, amit azonnal elfogadtam. Mivel ezúttal már szinte vártam, hogy felbukkanjon az álmom. Persze azért voltak nehézségek is. A cégem közben majdnem becsődölt, mert rengeteget pereskedtünk a ki nem fizetett pénzek miatt. Probléma volt az alkalmazottakkal is. Az új MLM üzletem sem alakult valami túl fényesen… De a fejlődés soha nem megy zökkenőmentesen. Az első MLM cégemben elvéreztem, de a másodikban viszont szárnyaltam. Rengeteg csodálatos embert ismertem meg az MLM-nek köszönhetően, és elindítottam a saját blogomat.

A Siker Tanulható!

Az évek előrehaladtával egyre nőtt bennem az információ éhség. Napról-napra többet akarok megtudni és megtanulni a sikerről, a pénzről, aBónyai Péter siker története siker Siker Történet 2013 08 14 012 e1466364351459boldogságról, a célok eléréséről, és az egészségről. Jelen pillanatban életem legnagyobb problémája, hogy nem tudok eleget olvasni. Nem azért mert nincs időm, hanem mert csak 24 órából áll egy nap. 🙂 Napi 4-6 órát csakis azzal töltök, hogy olvassak. Egyszerűen imádom. Minél többet olvasok, annál “szerencsésebb” leszek. Egy valamire azonban rájöttem. A siker kulcsa a személyiségfejlesztés. Ahogy fejlődik a tudatod, úgy leszel egyre boldogabb, sikeresebb, szabadabb és okosabb. Ahhoz, hogy minden megváltozzon körülötted, neked kell megváltoznod.

Az évek alatt rengeteg sikeres embert ismertem meg. Néhányan közülük világsztárok. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen emberek vesznek körbe, barátkozhatok velük, és tanulhatok tőlük. Némelyiküket a személyes mentoromnak, jó barátomnak nevezhetek. Másik dolog amit megtanultam a rögös úton. Vedd magad körbe olyan emberekkel, akik már elérték mindazt, amit te is szeretnél. Amúgy meg csodálatos érzés sikeres, pozitív, vidám emberek társaságában lenni. Ha még nem volt benne részed, próbáld ki, rendben?

Újabb Kihívás!

Az évek alatt tökélyre fejlesztetem azt a módszert, amivel elérheted a célodat az életben. Miközben ezt a levelet írom, a háttérben ismét egy Bónyai Péter siker története siker Siker Történet 101 e1466364415248újabb kihíváson dolgozom. Elhatároztam, hogy 180 fokos fordulatot veszek az életemben és a karrieremben egyaránt. Szóval a recept most is ugyan az. Körbeveszem magam olyan emberekkel, akik elérték azt, amit én szeretnék, rengeteget kérdezek tőlük, sokat jegyzetelek. Az összes létező könyvet elolvasom a témával kapcsolatban, szinte kitanulom az adott iparágat. Rengeteg tréningprogramot vásárolok, elmegyek különböző előadásokra, találkozókra. Odafigyelek a legapróbb részletekre is. Minden egyes mondatomnak, cselekedetemnek, döntésemnek azt kell szolgálnia, hogy mihamarabb elérjem a célom. Ha egységben vannak a gondolataid és tetteid azzal, amit el szeretnél érni, már csak türelmesnek kell lenned. Én is ezt teszem most. Tudom, hogy úton van felém, csak ki kell várnom.

A siker tanítható!

Az előbb említett újabb kihívás nem más, mint embereknek segíteni sikereket elérni az életben, valamint ennek a filozófiának a tanítása. Hiszek abban, hogy a siker tanítható! Abban is hiszek, ha valaki eléri azt, kutya kötelessége megosztani másokkal is a szükséges információkat. Én most erre tettem fel mindent. Keresem azokat az embereket, akik változtatni akarnak, és többet szeretnének, mint a nagy átlag. Akik szinten szép dolgokról, szerelemről, boldogságról, Bónyai Péter Siker története siker Siker Történet 20160407 101807 e1472714813197egészségről, szabadságról álmodoznak. Csak úgy mint én. Hadd kérdezzem meg, te is ilyen ember vagy? Ha igen, akkor találkoznunk kell 🙂 Elhatároztam, hogy létrehozok egy 1000 fős csoportot. Egy olyan zárt közösségről beszélek, akikkel közösen együtt fogok dolgozni, hogy közösen megváltoztassuk a TE életedet. Azok a módszerek amik nekem működnek, miért ne működnének a te esetedben? Szóval létrehozok egy olyan csoportot, ahol az emberek fejlődnek, tanulnak, profitálnak és segítenek másokat. Ezeknek az embereknek szeretném megadni azokat az ismereteket, módszereket, technikákat, gyakorlatokat, amik ahhoz kellenek, hogy elérjék a céljaikat. Addig nem állok meg, amíg TE célba nem érsz. Fogom a kezed, segítelek, támogatlak, mentorállak, ha kell, de csúnyán le is cseszlek, ha épp arra van szükség. Vajon sikerül-e elérnem azt, hogy ezer embernek segítsek megváltoztatni az életüket? 100%-ig biztos vagyok benne, hiszen már látom a célt magam előtt. A kérdés, hogy te benne leszel-e abban az 1000 fős csoportban.

Végezetül még pár szót

Ha te is tanulni szeretnél, elérni az álmaidat az életben, akkor cselekedned kell. Nem álmodozhatsz tovább, mert az nem visz közelebb a Bónyai Péter siker története siker Siker Történet 20160321 111301 e1466364530149célodhoz. Itt az idő, hogy te is elindulj az utadon. Ha gondolod, én segítek neked. De ehhez az kell, hogy felvedd velem a kapcsolatot valamilyen formában. Első körben azt tanácsolom neked, hogy töltsd le a teljesen ingyenes siker tréningemet. Amit azért hoztam létre, hogy tippeket, tanácsokat adjon neked azzal kapcsolatban, hogy mi legyen a legelső lépés. Szinte lépésről lépésre elmondom neked, hogy én mit csinálnék, ha a helyedben lennék. A tréning végeztével egy pontos, átfogó képet kapsz arról, mit kell csinálnod, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz. Jól hangzik? Benne vagy? Izgulsz? 🙂 Én nagyon izgatott vagyok, és alig várom, hogy élőben is találkozhassunk.

Tisztelettel:

Bónyai Péter